Reglement

1. Bestellingen zijn alleen mogelijk via deze website.

2. Bestellingen worden 24 uur per dag aanvaard, het hele jaar door.

3. Bestellingen op weekdagen na 11 uur ‘s avonds (EST-tijdzone), op zaterdagen, zondagen en feestdagen worden de volgende dag verwerkt.

4. Bestellingen zijn alleen mogelijk als u de juiste gegevens opgeeft op onze website. U dient daarbij een telefoonnummer en/of e-mailadres op te geven. Bestellingen die niet kunnen worden nagekeken binnen 3 werkdagen zullen niet worden voltooid. Iedere aanvaarde bestelling wordt telefonisch of via e-mail bevestigd.

5. Twijfelachtige bestellingen zullen door de webwinkel worden nagekeken – dergelijke bestellingen kunnen worden geannuleerd. In dat geval wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

6. Bestelde artikelen worden geleverd met de post of via een koeriersbedrijf – de levertijd bedraagt ongeveer 7 werkdagen maar kan uitlopen. Wanneer een bepaald artikel niet voorhanden is in ons magazijn en/of uw levering vertraging oploopt, dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld. Als u niet akkoord gaat met een latere levering, dan kunt u heel de koopovereenkomst opzeggen of alleen afzien van de aankoop waardoor uw levering wordt vertraagd.

7. Dit aanbod is geen commerciële offerte. U wordt als klant slechts uitgenodigd om een bestelling te plaatsen.

8. Hoewel wij er alles aan doen om om onze producten zo precies mogelijk te beschrijven, kunnen wij niet garanderen dat onze beschrijvingen perfect of foutloos zijn. Onze beschrijvingen vormen dan ook geen basis voor eventuele claims.

9. Key Player Limited behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren zonder daarvoor een reden op te geven.

10. Als u goederen heeft aangekocht waarvan de prijs verkeerd staat vermeld op onze webwinkel of door een serverfout, dan wordt u daarover op de hoogte gesteld en wordt uw bestelling geannuleerd.

11. Bestellingen worden uitgevoerd in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Afrika en Azië.

12. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend verwerkt door Key Player Limited, Dubai Airport Freezone, Building 6EA, Dubai, United Arab Emirates. Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden voor marketingdoeleinden.

13. In geval van een vooruitbetaling worden de goederen verzonden wanneer wij het totale bestellingsbedrag (100%) hebben ontvangen op onze bankrekening.

14. Aangezien Key Player Limited uitsluitend producten verkoopt via postorder, kunt u uw bestelling te allen tijde opzeggen mits u dat doet binnen een periode van 10 kalenderdagen na zijn aankoop en u dit schriftelijk te kennen geeft voordat u de goederen retourneert. Geretourneerde goederen mogen geen sporen van gebruik vertonen en moeten in de oorspronkelijke verpakking zitten.

15. Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Daardoor zijn wij in staat om u de beste dienstverlening en de beste producten wereldwijd aan te bieden. EU-wetgeving is niet van toepassing.

16. Het Hoofdkwartier van Key Player Limited bevindt zich in de Verenigde Arabische Emiraten. Iedere transactie geschiedt via servers in de Verenigde Arabische Emiraten. Veiligheidsproblemen, wetsovertredingen en intellectuele-eigendomsrechten worden geregeld door de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Eventuele rechtszaken betreffende de toegang tot deze website en het gebruik ervan zullen plaatsvinden in de Verenigde Arabische Emiraten. In geval van een rechtszaak dient u de bevoegdheid van de bewuste rechtbank in de Verenigde Arabische Emiraten te erkennen

17. Wanneer u een bestelling plaatst op deze website, dient u het reglement te aanvaarden.